Zoek jij ook een reden om in april naar Spanje te gaan voor een korte vakantie

Gepubliceerd op 17 maart 2019 19:25

Zoek jij ook een reden om in april naar Spanje te gaan voor een korte vakantie. - Zo, de winter hebben we bijna achter ons! Maaaar toch nog niet helemaal… Ben jij ook zo toe aan Vitamine D stoot? Dan de zon is een heel belangrijke bron van vitamine D. Dan de zon zorgt ervoor dat je lichaam vitamine D aanmaakt..Dus een weekje zon, zee, strand en lekker luilakken geeft je echt veel nieuwe energie!

Ontdek hier de redenen om het vliegtuig naar de zon te pakken en ga genieten van een heerlijke welverdiende korte vakantie in april.

strand-spanje

Een vakantie in april geeft energie

Het is bewezen dat het goed voor je is om er zo nu en dan even tussenuit te gaan. Weg van de drukte van dagelijkse verplichtingen, maar ook weg uit jouw vertrouwde omgeving. Een nieuwe omgeving prikkelt al jouw zintuigen en zorgt ervoor dat je die dagelijkse verplichtingen écht even achter je kunt laten. Het gevolg van een vakantie in april? Je rust uit, komt tot nieuwe inzichten en kan vervolgens de zomer met een opgeladen batterij weer aan!

 

2. Je kan goedkoop op vakantie in april

Wanneer je buiten de schoolvakanties op vakantie gaat, kan dat vaak een stuk voordeliger dan binnen de schoolvakanties. En zelfs als je aan schoolvakanties gebonden bent, is een weekje weg in de meivakantie vaak voordeliger dan de zomervakantie. Dus of het nu om dé vakantie van het jaar gaat, of je wilt een weekje extra van de zon genieten: de kans is groot dat je in april een goede deal scoort!


Op vakantie naar het zonnige Spanje

Goedkope zonvakanties naar Spanje
Goedkope zonvakanties naar Spanje
Goedkope zonvakanties naar Spanje
Goedkope zonvakanties naar Spanje
Goedkope zonvakanties naar Spanje
Goedkope zonvakanties naar Spanje
Goedkope zonvakanties naar Spanje
Goedkope zonvakanties naar Spanje

3. Hier schijnt in april de zon wél

Helaas kunnen we nooit helemaal voorspellen wat moeder natuur voor ons in petto heeft, maar het is wel zeker dat het op deze zonnige bestemmingen een stuk warmer is dan de gemiddelde 12 graden die het vorig jaar in Nederland was in april. Wat dacht je van Spanje , waar het in april gemiddeld 21 graden? Dan in Spanje, waar het kwik ook al vlug richting de 20 graden stijgt. Als je van luieren op het strand houdt zijn deze temperaturen heerlijk en wanneer je er graag op uit gaat om nieuwe dingen te ontdekken is het daar nog niet te warm voor.

 

4. Het is in april nog niet zo druk

De kans is groot dat het je in april lukt om een foto zonder andere toeristen erop te scoren op de prachtigste plekken! Deze plekken zijn zo mooi dat het vanzelfsprekend is dat ze veel bezocht worden door toeristen. Wij zouden het ook niet willen missen, zelfs niet in het hoogseizoen! Maar in april is het er nog net iets rustiger en kun jij de tijd nemen om het perfecte Instagram plaatje te scoren.5. Op vakantie gaan in april kost je niet veel vrije dagen

Tweede paasdag valt op maandag 22 april en zorgt ervoor dat je voor een weekje vakantie één dag minder vrij hoeft te vragen op je werk! Dat dagje hou je dan over om tijdens de zomer nog eens een dagje eropuit te gaan!

 

Misschien ook interessant:

 

Bron: Sunweb.com

«   »