Vakantieland Spanje »  Schoolvakanties  » Met de kerstvakantie naar Spanje


Met de kerstvakantie naar Spanje

Toeristische informatie, Vakantietips, Inspiratie en Reisinformatie voor je Kerstvakantie

Kerstvakantie - Goedkoop en voordelig naar Spanje.

Spanje met de kerstvakantie - Hier op Vakantieland Spanje, vind je voor je kerstvakantie naar Spanje leuke informatie en veel inspiratie en goede tips voor een fijne kerstvakantie naar Spanje. Ga genieten van een heerlijke zorgeloze vakantie met de beste reisaanbiedingen en vakantieaanbiedingen met een goed verzorgde en een goedkope kerstvakantie.

Kerstvakantie 2019 - Nederland

Regio Noord

Regio Midden

Regio Zuid

21 dec 2019 t/m 5 jan 2020

21 dec 2019 t/m 5 jan 2020

21 dec 2019 t/m 5 jan 2020

Week 52 t/m 1

Week 52 t/m 1

Week 52 t/m 1

Reisaanbod zomervakantie Spanje 

Hieronder vind je reisorganisaties met een aanzienlijk aanbod aan diversen vakantieaanbiedingen en reisaanbiedingen voor een zorgeloze kerstvakantie naar Spanje. Klik op de reisaanbieder van je keuze en je vindt een groot vakantieaanbod aan kerstvakanties naar Spanje zoals een vakantie aan één van de Spaanse Costa's of naar één van de Canarische eilanden of wordt het toch de BalearenZoekt u een last minute aanbieding of gaat u voor een all inclusive vakantie? Hier op Vakantieland Spanje vindt u altijd wel een voorjaarsvakantie die aan bijna al u wensen voldoet!  Lees meer »

Hier de leukste reistips voor de kerstvakantie

Kijk je ook alweer uit naar die sfeervolle decembermaand?vind je ideale vakantie voor de kerstvakantie.

D-reizen heeft de allergrootste keuze in bungalowparken, stedentrips, zonvakanties  voor de kerstvakantie ..

Naar de zon met kerst? Rinkelen de jingle bells dit jaar op het strand voor jou? Het zou zomaar eens kunnen ...

Volledig verzorgde kerstreizen  Excursie per bus of kerstcruise  Tijdens of rondom de kerstdagen 

Kerst in Spanje: Dat is traditie en feest. Komt u met de kerst naar Spanje? Dan kerstvakantie in...

Hoe leuk het ook is om met de hele familie kerstvakantie thuis te vieren, het is nog leuker om weg te gaan...

Met de kerstvakantie naar Spanje!

Met de kerstvakantie naar de Canarische Eilanden.

Met de kerstvakantie naar de Canarische Eilanden.

Hier vind je altijd een heerlijk zonnetje en lekkere en aangename temperaturen die zelfs in de winter bijna altijd boven de 20 zijn. Met slechts 4 a 4,5 uur vliegen ben je op de Canarische Eilanden met dé beste kerstbestemmingen. Hier kun je heerlijk genieten van de zon en kun je heerlijke wandelingen maken midden in de vulkanische bergen van het binnenland.

 

Kerstvakantie zonvakantie

Ga jij liever van de zon genieten dan van sneeuw tijdens jouw kerstvakantie? Dan kijk naar ons uitgebreide aanbod kerstvakantie bestemmingen, hier op Vakantieland Spanje vind je zeker een prima zonvakantie voor de kerstvakantie! Met de vrijwel altijd aangename temperaturen van Spanje, het hele jaar aangename temperaturen in het zuiden van Spanje en de Canarische eilanden met mooie kustgebieden en bijzondere natuurschoon zeker een zonnige kerstvakantie waard.

 

Kerstvakantie met Eliza was here

Beleef de feestdagen onder de zon

De kerstvakantie is de ideale periode om de cultuur van een ander land op te snuiven en te proeven van de tradities en gebruiken van de lokale bevolking. Zo ontdekte ik bijvoorbeeld dat in Spanje Nochebuena (Kerstavond) de belangrijkste feestavond is en dat Turrón dan vaak als dessert op tafel verschijnt.

Ik denk nog vaak terug aan een paar jaar geleden, toen ik tijdens de kerstvakantie in Málaga was. De stad was prachtig versierd met lichtjes en kerstbomen, wat een gezellig gezicht! Op 23 december vulden de straten zich met dansende en feestvierende mensen. Maar de spectaculaire vuurwerkshow met oud en nieuw heeft misschien nog wel de meeste indruk op mij gemaakt. Niet voor niets dat ik nu alweer aan het kijken ben om dit jaar weer de kerstvakantie in Málaga door te brengen!

Klinkt de kerstvakantie doorbrengen met je voeten in het zand en een versgeperst drankje in je hand jou goed in de oren? Dat snap ik! Hoewel je misschien denkt aan sneeuw en kou als je denkt aan kerst, kun je dan natuurlijk ook gewoon de zon opzoeken in Zuid-Spanje!

 

Jouw kerstvakantie 2019

Heb je al zin om te vertrekken? Neem dan snel een kijkje bij mijn favoriete plekjes voor de kerstvakantie. De datum van de kerstvakantie 2019 is in heel Nederland hetzelfde: 21 dec 2019 t/m 5 jan 2020.