Vakantieland Spanje »  Schoolvakanties » Met de Voorjaarsvakantie naar Spanje


Met de voorjaarsvakantie in Spanje

Toeristische informatie, Vakantietips, Inspiratie en Reisinformatie voor je voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie - Goedkoop en voordelig naar Spanje!

Spanje met de voorjaarsvakantie - Hier op Vakantieland Spanje, vind je voor je voorjaarsvakantie naar Spanje leuke informatie veel inspiratie en goede tips voor een fijne goedkope zonvakantie in het voorjaar naar Spanje. Ga genieten van een heerlijke zorgeloze vakantie in Spanje met de beste reisaanbiedingen en vakantieaanbiedingen met een goed verzorgde en een goedkope voorjaarsvakanties.

Voorjaarsvakantie, Carnavalsvakantie of Krokusvakantie 2019 - Nederland

Regio Noord

Regio Midden

Regio Zuid

16 feb 2019 t/m 24 feb 2019

23 feb 2019 t/m 3 mrt 2019

23 feb 2019 t/m 3 mrt 2019

Week 8

Week 9

Week 9

De schoolvakantie adviesdata in 2019 de voorjaarsvakantie valt niet samen met de carnavalsweek. In het zuiden van het land is het te verwachten dat de scholen de adviesdata niet zullen aanhouden maar de carnaval week van van zaterdag 2 maart t/m zondag 10 maart 2019 zullen aanhouden.  

Reisaanbod voorjaarsvakantie Spanje 

Hieronder vind je reisorganisaties met een aanzienlijk aanbod aan diversen vakantieaanbiedingen en reisaanbiedingen voor een zorgeloze voorjaarsvakantie naar Spanje. Klik op de reisaanbieder van je keuze en je vindt een groot vakantieaanbod aan voorjaarsvakanties naar Spanje zoals een vakantie aan één van de Spaanse Costa's of naar één van de Canarische eilanden of wordt het toch de BalearenZoekt u een last minute aanbieding of gaat u voor een all inclusive vakantie? Hier op Vakantieland Spanje vindt u altijd wel een voorjaarsvakantie die aan bijna al u wensen voldoet!  Lees meer info »

Hier de leukste reistips voor de voorjaarsvakantie

Goedkoop op vakantie in de voorjaarsvakantie

Zonvakantie in de lente: hier vind je de zonnestralen  

Proef de sfeer van een voorjaarsvakantie

Corendon: kies vlug voor een voordelige zonvakantie!

Geniet van de zon tijdens de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie lonkt! Wil jij er even tussenuit? 

Met de voorjaarsvakantie naar Spanje!

Met de voorjaarsvakantie naar Spanje!

Voorjaar in Spanje - Lente in Spanje - In het Spaans "primavera"

Het voorjaar is de mooie tijd om een goedkope zonvakantie naar Spanje te boeken, dan is het nog vrij rustig dan de prijzen zoals  de vliegtickets en de accommodatie prijzen zijn dan nog laag. In de lente zijn de temperaturen in Spanje aan de verschillende Costas al heerlijk aangenaam zo rond de 20 a 25 graden. Voor ons is dit de heerlijkste tijd van het jaar.  Dat is de tijd dat je lekker rustig over de boulevard kunt wandelen, de bloemen beginnen weer te bloeien dit is trouwens de beste tijd om er een paar daagjes tussen uit te gaan. 

Een lentedag of “día primaveral”

Over een lentedag of “día primaveral” wordt in Spanje gesproken wanneer de temperatuur zo ongeveer rond de 20 graden is. Deze lentedagen komen het meest voor langs de Middellandse Zee zoals in de regio's Catalonië, Valencia,  en de Canarische eilanden. Maar als je het binnenland ingaat kan ‘s-nachts nog echt koud zijn. De temperaturen in Spanje gaan vanaf midden maart tot midden juni langzaam omhoog daarna neemt het de zomer van de lente over en wordt het warm tot heet.


Boek je hotel en jouw huurauto voor de beste prijs

Ontdek, Beleef en geniet van Spanje op een leuke en comfortabele manier

Overnachten in Spanje

Hier vind je de beste accommodaties in Spanje, hier vind je van goedkope overnachtingen in een hostel tot 5 sterren hotels in Spanje Reserveer hier een overnachting voor de laagste tarieven en de beste aanbiedingen! Vergelijk en  reserveer voor de beste prijs .. Boek nu en betaal Later!

Booking.com

Een huurauto zonder zorgen

Altijd transparant en eerlijk.Met een huurauto van Sunny Cars hoef je je nergens druk om te maken. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. Dus ook tegen schade aan glas-banden-bodem-dak en diefstal. Gaat er toch iets mis? Geen paniek. Bekijk onze heldere all-in tarieven Geen verrassingen, direct vakantie!


Met Eliza was here op voorjaarsvakantie naar Spanje

Zoek de zon op in het zuiden tijdens de voorjaarsvakantie

“Wat een fijn vooruitzicht Eliza!” mijn goede vriendin Helena kijkt me verrast aan. Ik heb haar net verteld over mijn plannen om in februari het zonnetje in het zuiden van Europa op te zoeken. Op mijn vraag of ze mee wilde zei ze volmondig “ja!”

Ik ben nu alvast een lijstje aan het maken wat we tijdens de voorjaarsvakantie allemaal kunnen doen. In mijn hoofd ga ik al mijn ontdekkingen na. Misschien is Andalusië een goede optie. De kuststreek wordt tenslotte niet voor niks Costa del Sol genoemd. Zelfs de strengste winter kan hier de zon niet wegjagen!

Toen ik mijn goede vriend Juan uit Tenerife belde voor wat tips, nodigde hij ons gelijk uit om bij hem langs te komen. Hij vertelde dat het tijdens de voorjaarsvakantie op Tenerife rond de 20 graden is. Ik zie mezelf al helemaal zitten met een koel glas wijn op een terrasje aan de kust, genietend van de ondergaande zon.

Langzaam wordt de lijst met bestemmingen in mijn hoofd steeds langer. Gelukkig maakt het eigenlijk niet uit waar we tijdens de voorjaarsvakantie heen gaan. Als het zonnetje er schijnt, dan ben ik allang tevreden!

Jouw voorjaarsvakantie

Weet jij al waar jij deze voorjaarsvakantie wilt doorbrengen? Bekijk hieronder mijn favoriete plekjes.

De datum van de voorjaarsvakantie verschilt in Nederland per regio: